Geile getrouwde vrouw laat zich neuken


geile getrouwde vrouw laat zich neuken

tieten. Opeens haalt hij zijn lul uit haar kut wat gepaard ging met een kreun van teleurstelling van mijn vrouw. Maar haar jonge vriend had zijn lul al tegen haar sterretje gedrukt. Dus mijn vrouw vraagt of hij altijd een te krappe spijkerbroek aantrekt als hij uitgaat? Ze lag helemaal in trance te genieten van die geweldige neukbeurt, ze was van hem, hij zou nu alles met haar kunnen doen wat hij maar wilde, zo machteloos van genot lag ze onder hem. Dit kon ze ook rustig met mij bespreken omdat we al tijden geleden afgesproken hadden dat als zo'n situatie zich zou voordoen we er met elkaar zouden over praten, geen geheimen. Een goede vriend van mij en ik hebben het wel eens over elkaars vrouw.

Ik hoorde hem zeggen "ohja, zuig me, jij lekker sletje". Zelf gaat hij ook nog even masturberen voordat hij weer aan zijn. "Nu ga ik je neuken was zijn enige opmerking tegen mijn vrouw. Hij wipte even omhoog met zijn onderlichaam en in een aktie schoof ze zijn broek en slip naar beneden. Hij beamde dit met de mededeling dat hij hetzelfde gevoel had.

Geile getrouwde vrouw laat zich neuken
geile getrouwde vrouw laat zich neuken

Geile vrouwen nieuw-roden, Geile kik vrouwen, Geile sex meiden, Geile vrouwen hoogezand,

Tina reageerde in eerste instantie verbaasd en vroeg me of ik het echt meende. Ik ook over zijne. Tegelijk stopte hij 3 vingers in haar bijna spuitende kut erbij. Opzich sta ik er wel voor open hoe pak je dat aan? Hij draaide haar om zodat ze met haar kont naar hem toe kwam te liggen, "ohwnee niet in mijn kont zei.

Ze willen sex, en daar speel ik.
Ik vervolg mijn verhaal: i k bood ze vriendelijk een drankje aan, een aanbod dat ze niet konden weigeren.
Vroeger vond hij het wel fijn dat ze altijd zin in sex had.
Zijn geile vrouw wil geen dag zonder neuken.


Sitemap