Ik word geil van mijn vrouw haar overspel


ik word geil van mijn vrouw haar overspel

kinnetje vast. Anja zat met haar telefoon te spelen en dat gaf mij de tijd haar nog beter te bekijken. Kneedt je tietjes geeft hij haar als opdracht en ze gehoorzaamt. Je gaat te ver, maak me los jij, ohhhhhhh en voor ze haar zin kan afmaken duwt Theo zijn dikke pik in haar maagdelijk kont.ik word geil van mijn vrouw haar overspel

Mijn vrouw haar vriendin was een paar weekjes over uit Berlijn om hier in Nederland werk en een huis te zoeken.
Daar lig ik dan op mijn eigen bed, naast mijn eigen vrouw, en kijk ik toe hoe Theo haar teder maar intens tongt.
Ik had Theo ruim een jaar geleden ontmoet via een chatsite en we raakten destijds aan de praat.
Nadat mijn man in 2013 overleden is, viel ik in een diep donker gat.

Ik heb mijn man de laatste jaren na een lang ziekbed thuis verzorgd en had vrede met zijn overlijden, omdat hem verder lijden bespaard is gebleven, maar toen werd het wel heel stil in huis.
Mijn hond achtervolgde me de wc in en begon me te beffen.
In dit sexverhaal vertel ik wat er die dag gebeurde, want mijn hond was heel erg geil!
Ik heb ook een heel bijzondere fetish Als kind heb ik al iets met reuzen en op een gegeven moment kreeg ik dus fantasie┬źn over vrouwelijke reuzen.
Het idee windt me ontzettend op om gevangen te worde.

Mijn vrouw besloot om wat wijn naar boven te halen en liep de slaapkamer uit naar beneden. Ze begint nu zelfs te kreunen en onverstaanbaar te mompelen van geilheid. Ik ben van de eerste schrik bekomen en begin geil te worden van de nieuwe situatie. Ze kuste me op de mond en liep naar de keuken voor ons tweede kopje koffie. Je hebt een prachtig pik zei ze en kuste me eikel zacht. Ik schoot snel een joggingbroek en een t shirt aan en liep vast naar beneden op de koffie in te schenken. Rex liep naar de bank en begon aan mijn kut te snuffelen. Zijn nu onbeschermde pik pompt diep en hard in mijn vrouw! Het idee maakte me toch wel heel nieuwsgierig, en ik voelde een lichte opwinding opkomen. Zijn mond maakt zich los van het tongenspel en hij daalt af langs haar nek richting haar borstjes met de stijve tepeltjes. Mijn vrouw, dat geile vrouwen leleystad ze wat later was met eten. Nee lieverd echt niet ik ben alleen maar blij voor jullie Appte ik terug, en kreeg een dikke kus terug.

Ze kwam nu naast me zitten en zei, zal je niet langer plagen en deed haar jurkje weer aan. Ze kreunt en kronkelt van genot en terwijl ik haar vinger worden haar tietjes gelikt door Theo. Hij staat op en kleedt zich helemaal uit. Hij fantaseerde net als ik over een trio en na een aantal weken van geile chats had ik hem een onherkenbare foto van Bianca gestuurd.

Marokkaanse vrouwen sex
Geile vrouwen rond de 60ste in aalsmeer
Naaktfoto's geile vrouwen met sexy lingerie


Sitemap