Sexjobs fakers lijst


sexjobs fakers lijst

Sexjobs.nl - Betalen 10, review: Een advertentie geplaatst, die werd weggehaald omdat er twijfels waren of ik echt 36 was en ze wilde mijn ID zien. Heeft vast meldingen aangefinkt zodat hij weer binnen no-time irritant loopt te commenten. Daarbij is de website niet AVG-proof en worden persoonsgegevens verwerkt die niet geanonimiseerd zijn. Sinds kort is er een nieuwe mogelijkheid bij gekomen en wel een hele leuke!

Het uitschot van Sexjobs: Fakerssexjobs fakers lijstsexjobs fakers lijst

Voor meer informatie (eventuele foto s - telefoonnrs, of mails, contact me!) Zijn op alfabetische volgorde en de lijst zal regelmatig bijgewerkt worden.
Ps: Laat de mannen niet weten dat ze vermeld zijn.
Dan veranderen ze enkel van email-adres en kun je weer opnieuw beginnen.
En niet alleen een zwarte lijst met fakers, maar ook met (gevaarlijke) mafkezen die andere dingen flikken.
Zelf heb ik ook een paar dingen meegemaakt, en ik wil de andere meiden die adverteren via Kinky.

Jill1990 sexjobs.nl
Hoeveel bezoekers per maand heeft sexjobs.nl
Henrika sexjobs rortterdam

Gelieerde onderneming, expliciet toestemming voor het beruik van bepaalde cookies waarin mijn persoonsgegevens in verwerkt kunnen worden op een wijze zoals toegelicht in het cookiestatement. Wel moet de advertentie eerst gekeurd worden door een vrijwilliger die werkzaam is voor sexjobs. Dat is een absoluut pluspunt, zeker omdat de site enorme potentie heeft. Een ad hoc gefingeerde reden om je advertentie tegen te houden. Weinig sites zijn zo uitermate uitgebreid en handig in gebruik. Bij sexjobs kun je ook denken aan vrouw zoekt man voor sex tegen betaling.

Sexjobs is echt zo fake als iets, je moet betalen doe je dat voor een ad, wordt die zo verwijderd of ergens op plek 50 gezet na 1 dag. Ik heb sexjobs benaderd maar aan de schrijf stijl en taal gebruik van de support zie je wel op wat voor mensen zij zich doelen. Dat is ook de bedoeling van deze site: betalen voor een erotische date of wens. Sterke punten: Geen slechte site, de waarheid mag niet geplaatst worden, heb me account dan ook verwijderd voor goed.

Leuke en geile oom gezocht sexjobs.nl, Rosie sexjobs,


Sitemap