Ik ben geneukt


ik ben geneukt

paar heerlijke natte dromen over mijn lekkere geile buurvrouw heb gehad. Dat zou er tenminste een beetje voor zorgen dat de situatie wat minder genant zou worden. Hier had hij jarenlang over gefantaseerd en nu werd het werkelijkheid. Ze lag topless en Harry moest even slikken en voelde zijn pik pijnlijk hard worden. Ze bleek heerlijk te kunnen pijpen en ik lag op mijn rug te genieten, terwijl ik een goed zicht had op haar mooie decolleté. Het gesprek werd eigenlijk steeds intiemer, ook wel omdat mijn vader een flesje wijn had opengemaakt en de glazen goed vol hield. Tja, hoe zou dan nou zijn, zon enorm grote lul in je kut te krijgen?

Geile dominee vrouw hard geneukt, Geile vrouw in het zwembad geneukt, Geile vrouw in kort rokje geneukt, Lekkere meid geneukt,

Sneller en dieper paalde hij mij, waarna hij mij ineens op zijn lijf trok en mij op zijn pik zette. Ze wist nu al dat ze verslaafd was aan deze lul en wat er ook gebeurde, ze zou sexadvertenties omg amsterdam amateuroproepjes chatsites hem niet meer laten gaan. Ga eens op je rug liggen en trek die boxershort uit. Hij is zo potent dat ik amper zal merken dat hij jou heeft geneukt, en bovendien heb ik weinig last van jaloezie. Het moet wel speciaal blijven, zei hij toen.


Sitemap