Sexjobs zoeken


sexjobs zoeken

Aan de fotos die je bij je advertentie wilt plaatsen zijn een paar voorwaarden verbonden. In beide gevallen begin je met de omslagfoto. Beste gebruiker, onze cookiestatement, sexadvertenties rotterdam privacystatement en algemene voorwaarden zijn aangepast. Je kunt de fotos gelijk aan je advertentie toevoegen als je een nieuwe advertentie aanmaakt maar ook als je later een advertentie bewerkt. Je kunt maximaal 6 fotos bij je advertentie plaatsen waarvan de eerste de omslagfoto. Hoe plaats ik een foto bij mijn advertentie: Klik op: Omslagfoto toevoegen, er opent een pop-up waar je de foto kan selecteren. Gelieerde onderneming, expliciet toestemming voor het beruik van bepaalde cookies waarin mijn persoonsgegevens in verwerkt kunnen worden op een wijze zoals toegelicht in het cookiestatement.

Gelezen te hebben en ga hier expliciet mee akkoord. Gelieerde onderneming, expliciet toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst tussen mij en Tease Media.V., ter uitvoering van een wettelijke verplichting van Tease Media.V. Klik op Advertentie wijzigen, fotos mogen in annabelle sexjobs onderdanig Mbs niet groter zijn dat 2 Mb en in pixels 2500 x 2500. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Ik geef hierbij aan Tease Media.V., of enig aan Tease Media.V. Ik verklaar minimaal 21 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media.V.

Zo mogen er geen URLs, logos, e-mailadressen, telefoonnummers en of andere social media in staan. Deze omslagfoto is de foto die in de lijstweergaven wordt getoond.


Sitemap