Vingerende vrouw is geil


vingerende vrouw is geil

en de druk en snelheid langzaam op te voeren. Niet seksuele betekenis bewerken Vingeren of bevingeren wordt soms ook in een meer algemenere betekenis gebruikt voor het voortdurend met de vingers aftasten van een object, bijvoorbeeld een juweel. Het vingeren van een vrouw, vingerende (masturberende) vrouw, vingeren is het seksueel bevredigen van een vrouw met de hand of vinger (s). Omdat vingeren echter in de meeste gevallen een expliciet seksuele betekenis heeft, wordt de term zelden in deze betekenis gebruikt. In het laatste geval is er sprake van masturbatie (zelfbevrediging). De clitoris bevat veel zenuwuiteinden, waardoor deze zeer gevoelig is voor zachte aanrakingen. Sommigen hebben hulp nodig bij het zoeken naar de beste vingertechniek. De meeste vrouwen kunnen klaarkomen door stimulatie van de clitoris, slechts weinig vrouwen kunnen klaarkomen door het inbrengen van iets in de vagina. 5, sommige vrouwen vinden veel variatie prettig, anderen hebben juist liefst langere tijd dezelfde beweging.

In de meeste gevallen is hier sprake van het bevredigen door het bespelen van het gebied rondom de vagina, waarbij de clitoris de meeste aandacht krijgt. 5 Als zowel de anus als de vagina worden aangeraakt moet ervoor gezorgd worden dat geen bacterin vanuit de anus in de vagina of via de urineleider in de blaas terecht kunnen komen. 5 De handen voor en na het vingeren bij voorkeur goed wassen met zeep en warm water teneinde de verspreiding van bacterin te voorkomen.

Voor zowel mannen als vrouwen kan anaal vingeren prettig zijn vanwege de vele zenuwuiteinden rondom de anus. De clitoris kan gestimuleerd worden door slechts én vinger te gebruiken, de wijsvinger of middelvinger. Veel vrouwen vinden het prettig als de vinger goed vochtig is gemaakt met bijvoorbeeld speeksel, of met vocht uit de vagina. Sekspartners vinden het veelal erotisch om te zien hoe zij hun vrouwelijke partner tot een orgasme kunnen brengen door te vingeren.

Het goed vingeren is iets wat een beginnende sekspartner moet leren. Maar ook kan de anus alleen aan betrouwbare sexdating site de buitenkant bevingerd worden zonder penetratie. Het vingeren wordt over het algemeen gezien als een vorm van veilige seks, zolang er geen open wondjes op de vingers aanwezig zijn. De sekspartner zit bijvoorbeeld tussen haar benen, ligt naast haar, of ligt met zijn hoofd op haar been of buik. Met enige handigheid kan ook tijdens de geslachtsgemeenschap gevingerd worden, zodat de partners (vrijwel) tegelijk een orgasme beleven. Bovendien kan bij een man via een vinger in de anus de prostaat gestimuleerd worden. Inhoud, veel vrouwen leren masturberen door hun eigen geslachtsorganen aan te raken en zelf te zoeken wat het prettigste. Bij hetero-paren kan het vingeren voor of juist na de geslachtsgemeenschap plaatsvinden. De vrouw kan gaan kreunen, kronkelen, zuchten of sneller gaan ademen. 3, vrouwen hebben verschillende voorkeuren voor de snelheid van de beweging van de vinger en voor de druk die uitgeoefend wordt. Het vingeren kan gedaan worden door een partner of door de vrouw zelf.

Oudere geile vrouw speelt met jonge pik
Geile dominee vrouw hard geneukt
Geile vrouw berijdt palen in breda


Sitemap